HTML

Hasznos linkek I.

2012.08.02. 18:28 rechter82

Találtam egy oldalt, ahová a regisztrált tagok felveszik saját hangukat és szavakat, kifejezéseket töltenek fel az oldalra. Nem csak japán nyelvet tanulóknak hasznos, mivel rengeteg tagja van. Bármilyen nyelvet is tanulj, megéri regisztrálni az oldalra és használni amikor csak szükséged van rá, hogy megtudd, hogyan ejti egy anyanyelvű az adott szót, vagy kifejezést. Ezen kívül az egyes nyelvterületek is jelzi az oldal, így megismerheted az egyes régiók közötti kiejtésbeli különbségeket.

http://www.forvo.com


A másik kedvenc oldalamon pedig regisztrációt követően kereshetsz magadnak olyan barátokat, akik egy általad ismert nyelven akarnak tanulni és tanítanak téged saját anyanyelvükre.
 Az oldalnak saját chat szobája, belső levelezése, fóruma van. Én személy szerint a chat részét nem nagyon használom, mert a rengeteg különböző nyelven írogató emberke kissé zavaró (közös chat). Kerestem magamnak japán tanulótársat és Skypeon tudunk beszélgetni (bár az időeltolódás kissé zavaró).

http://www.polyglotclub.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rechterblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr24692798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása